Ba om besøksforbud for politisjefen

Publisert

Ekteparet som bor i Altea har levert inn en offisiell klage i Benidorm mot politisjefen i Altea på grunn av påståtte drapstrusler.

Paret beskylder politisjefen for å ha truet begge på livet. De dro 6. april til politikammeret i Benidorm og ba om besøksforbud for politisjefen. I følge anmeldelsen gikk ekteparet tur ved kirkegården i Altea la Vella da de så at en person med hatt, solbriller og sportsklær kom i mot dem. De så ikke at det var Herminio Navarro, politisjefen, før han var bare noen meter fra dem. I følge ekteparet stoppet han et par meter unna og pekte på kvinnen mens han sa ”jeg skal drepe deg”. Kvinnen tok til å skrike og Navarro forsatte å gå. Kvinnen dro med mannen sin til helsesenteret på grunn av et nerveanfall og det ble skrevet en legerapport.

Ekteparet har fortalt at de dro til politikammeret i Benidorm fordi de tidligere ikke er blitt tatt på alvor hos Guardia Civil i Altea. Begge har forklart at det hele startet i 1998 ved en disputt med den daværende borgermesteren Miguel Ortiz, ”hendelser som ble anmeldt og dømt”. Siden da, sier de, har fornærmelsene og truslene fra politisjefen ikke tatt slutt.

Les også:

Altea: To politimenn arrestert

Altea: Ba om besøksforbud for politisjefen

Altea: Anklager byråden om favorisering ved politiansettelser

Politimann i Altea dømt for personskade

Altea: Løslater arresterte politifolk

Benidorm: Politimann ber staten om nåde

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter