Anklager byråden om favorisering ved politiansettelser

Publisert

Patricia Mora, ansvarlig byråd for lokalpolitiet i Altea ber anklagerne ta saken til retten hvis de tviler på lovligheten ved ansettelsesprosessen der ni betjenter er blitt rekruttert til det lokale politiet i Altea.

Patricia Mora ba byrådene i Cipal, Carolina Punset og Francisca Sevila, ta saken opp i retten hvis de tviler på lovligheten ved ansettelsen av ni betjenter ved det lokale politiet. Hun ber også om at de må slutte å spre tvil ved en utvelgelsesprosess som alltid har vært upåklagelig.

Sevila og Punset ba den lokale regjeringen om å handle upartisk. I følge dem var det tilfelle av favorisering da bare ni av politibetjentene som dekket et vikariat hos det lokale politiet i Altea fikk tilbud om jobb.

I følge Mora er denne anklagen bare et forsøk på å skitne til regjeringens gode navn og rykte. Mora hevdet at opptaksprøvene var helt lovlige og at hun ikke kan forstå anklagen ettersom det verken var venner eller noen fra hennes familie blant aspirantene. Videre bekreftet hun at de som nå er tatt opp i politistyrken er fullstendig klare for jobben. ”De bestod vikariatet i 2006 og de har fortsatt å forberede seg siden da, så de er mer enn klare for jobben” avsluttet Mora.

Les også:

Altea: To politimenn arrestert

Altea: Ba om besøksforbud for politisjefen

Altea: Anklager byråden om favorisering ved politiansettelser

Altea: Løslater arresterte politifolk

Benidorm: Politimann ber staten om nåde

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter