Aqua Natura badeland i Benidorm

Publisert

Aqua Natura åpnet dørene i 2007, som et tilskudd til Terra Natura. Dyreparken fikk dermed sitt eget store badeland, med sklier, bølgebasseng og masse masse mer. Parken er nyere enn klassikeren Agualandia. Agua Natura skiller seg ut med et suverent stort plaskebasseng med leker for barna i tillegg til en rekke action-fylte sklier for ungdom og voksne.

Muligheten til å kjøpe kombinert inngang til både badeland og dyreparken er en fordel for de som har tid og lyst til å gå gjennom begge parkene.

Aqua Natura passer godt som en del av en full dag i dyreparken Terra Natura. Badeparken har mye å by på både for store og små. Spennende vannsklier, stort bølgebasseng og en rekke mindre bassenger med fontener og leker for de minste barna.

Oppvisninger og show

Et par ganger om dagen er det show hos sjøløvene. Mot betaling kan man være med å ”trene” sjøløvene før showet. Ellers er det nok annet å ta seg til i Aqua Natura. I et eget basseng svømmer småfisk og hai side om side. Ønsker man å snorkle blant haiene, finnes det muligheter også for det.

www.terranatura.com

Åpningstider
Parken åpner en gang mellom 10 og 10.30 og stenger en gang mellom 17.00 og 20.00. Åpningstidene er størst i høysesongen, besøk websiden til AguaNatura/Terra Natura for detaljer om dette.

Priser pr 2024
Voksne (13 år og oppover) 37 euro
Barn (Til og med 12 år) 31 euro

Badeland på Costa Blanca

Torrevieja-området:  Aquapolis, Rojales Aqua Park & Flamingo Aqua Park

Benidorm: Aqualandia & Aqua Natura

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter