Aqualandia, badeland i Benidorm

Publisert

Aqualandia i Benidorm er verdt et besøk når det er skikkelig varmt.
Vannparken Aqualandia ligger vegg – i- vegg med sjødyrparken Mundomar i Benidorm. I Aqualandia finner du en rekke ulike vannaktiviteter, alt fra det mest spektakulære som Kamizake, til mer moderate aktiviteter som passer for de aller yngste.

Sammenlinket med Aqua Natura vil vi anbefale Aqualandia spesielt for de med mindre barn og ungdom. Det er bedre utvalg basseng og sklier for de litt mindre her.

En dag i Aqualandia på den varmeste tiden av året er behagelig både for liten og stor. De hete sommermånedene er naturlig nok høysesong, og det er greit å være forberedt på lange køer. Det finnes imidlertid områder med solsenger og restauranter hvor det går an å slå i hjel noe tid mellom slagene i vannet.

Prise for heldagspass:

Voksne 35-40 euro

Barn 27-30 euro

Åpningstider

10.00 – 19.00

Prisene er lavest om man bestiller online på websiden til Aqualiandia.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter