6.8 C
Alicante
14.7 C
Málaga
15.5 C
Las Palmas de Gran Canaria

12. oktober Spanias Nasjonaldag

Forsikring av leiebil i Spania?

Reportasjen er sponset av SpaniaGuiden

Oppdag og utforsk Spania med din egen leiebil

Hver sesong forhandler vi med utvalgte leverandører for å kunne tilby de laveste prisene og helt åpne betingelser. Prisene inkluderer forsikring og det er full refusjon for bensin på tanken. Det er den norske avisen i Spania SpaniaPosten som leverer tjenesten.

Våre tilbud for leiebilen på Malaga og Alicante-flyplass

Den 12. oktober er Spanias Nasjonaldag, også kalt El Dia de la Hispanidad. Da feires blant annet ”oppdagelsen” av Amerika.

Det var under Fernando og Isabella at Kristoffer Columbus ble oppmuntret til å ta turen over Atlanterhavet i 1492. På den spanske nasjonaldagen arrangeres det en storslått militærparade i Madrid, hvor kongefamilien, nasjonale stortingspolitikere og de regionale presidentene er til stede.

Den 12. oktober avholdes også Spanias kanskje mest kjente fiesta ”Fiestas de Pilar”. Den har vært feiret helt siden år 40, og knyttes til de første kristne kom til Spania for å fortelle om deres Gud.

Pilar er Spanias offisielle skytshelgen og «beskytter» for Guardia Civil noe som forklarer hvorfor noen spanjoler heller uengasjert kaller dagen for «Guardia Civil dagen».

Flere utflukter og opplevelser

spot_img

Utflukter og opplevelser