Fremskynder åpningen for La Siesta-parken i Torrevieja

Publisert

Etter mange måneders utsettelser og nye datoer er det endelig klart for åpningen av den nye parken i La Siesta-urbanisasjonen ikke langt fra den norske sjømannskirken i Torrevieja.

Den store parken inneholder flere paddle-tennis- og multisportbaner i tillegg til petanqua, picknik-område, barneleker, gymnastikk, klatrevegg, toaletter og en skatepumptrack.

Åpningsdatoen er nå satt til lørdag 16. mars klokken 11.00.

Sykkelvei frem til Marta Louise-parken

Prosjektet har gjort det mulig å anlegge en sykkelvei mellom CV-905 og det indre av urbanisasjonen frem til Prinsesse Marta Luise-parken som ble åpnet i 2009. Dette er den første sykkelveien i Torrevieja inne i en urbanisasjon.

Har utsatt åpningen flere ganger

Det nye offentlige rommet har vært så godt som ferdig siden oktober i fjor. Og det vars opprinnelig meningen å åpne La Siesta parken tidlig i 2023. Så var det snakk om under desember-fiestaen. Etterfulgt av en datoen første halvdel av februar i år.

Folk sniker seg inn

Brukerne har imidlertid ikke ventet på det offisielle åpningen. Siden slutten av sommeren 2023 har mange sneket seg inn på området som er inngjerdet. Mange har brukt parken til å feire bursdager eller bruke noen av idrettsanleggene.

Beliggenhet

Dette nye grønne området ligger ved hovedinnkjøringen til La Siesta fra CV-905 via gatene Guridi- Tiziano, avgrenset av avenyene Granados og Matisse.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter