Prinsesseparken er åpnet

Publisert

Den 20. januar ble Prinsesse Märtha Louise Parken, beliggende i La Siesta urbanisasjonen, offisielt åpnet av Torreviejaordfører, Pedro Hernández Mateo, akkompagnert av Norges ambassadør i Spania, Per Ludvig Magnus, og Alicanteprovinsens sysselsettingsdirektør, Ramón Rocamora Jover.

Den 20. januar ble Prinsesse Märtha Louise Parken, beliggende i La Siesta urbanisasjonen, offisielt åpnet av Torreviejaordfører, Pedro Hernández Mateo, akkompagnert av Norges ambassadør i Spania, Per Ludvig Magnus, og Alicanteprovinsens sysselsettingsdirektør, Ramón Rocamora Jover. Parken ligger i umiddelbar nærhet til den norske sjømannskirken, som også bærer prinsessens navn. Mer enn 500.000 euro er investert i den 40.000 kvadratmeter store prinsesseparken.

Pedro Hernández Mateo benyttet anledningen til å takke den norske kongefamilien for umiddelbart å ha gitt tillatelse til å bruke prinsessens navn. Samtidig som han understreket det tette forholdet som har oppstått mellom Spania og Norge i løpet av de siste årene. Sist men ikke minst fikk elevene ved yrkesskolen Escuela Taller Palangre II, som har vært med å utarbeide parken, skryt for sin innsats.  

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter