Bøtlegger campingbiler i Torrevieja

Publisert

Torrevieja kommune vil heretter bøtelegge campingbiler parkert i kommunen. For å lovlig gjøre dette vil man bruke uttalelser fra «Costas» (kystdepartementet) og Valencia-regionens regelverk for naturparker.

På denne måten vil lokalpolitiet kunne bøtelegge campingbiler parkert i store deler av Torrevieja. Da primært de som står like ved kysten og rundt La Mata lagunen blant andre. Torre del Moro og Los Locos stranden er andre områder man heretter vil bøtelegge bobilene.

Rådhuset har forbedret dette over flere månder mens man har søkt etter lovlige metoder for å begrense parkeringen av denne typen biler uten at man samtidig stenger for ferdsel for andre. I Altea rullet rådhuset ut kampesteiner over veien til leder til stranden ved Algar-elven. Formålet var å stoppe bobiler på stranden men samtidig mistet alle andre kjøretøyer muligheten til å kjøre ned i det populære turområdet.

Ved Cala de la Higuera og Cala Redonda i Torrevieja har det i vinter stått parkert et utall campingbiler mer eller mindre konstant.

Vil ha campingbilene bort fra Altea

Naboene lei campingbiler

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter