Naboene lei campingbiler

Publisert

I Nerja, som små mange andre kystkommuner, er naboene mektig lei av det store antallet campingbiler som mer eller mindre permanent står parkert nære stranden. I Nerja, øst for Malaga, sier rådhuset at de ikke kan nekte bilene å parkere hvor dette er lovlig. Det eneste man kan gjøre er å nekte camping-turistene å bruke plassen utenfor bilene.

I hovedsak er det i vinterhalvåret man ser pensjonister fra Nord-Europa kjøre opp og ned spanske-kysten i store bobiler. Både at bilene tar opp mye plass og det faktum at de legger fra seg mindre penger i den lokale økonomien er til irrigasjon for fastboende.

I Nerja er det på El Playazo stranden boligbilene stort sett står parkert. Rådhuset sier at de følger med på situasjonen her og at det lokale politiet jevnlig er innom her.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter