Virgen del Rosario, fiesta i Fuengirola 6. til 12. oktober

Publisert

Fuengirolas feria del Virgen del Rosario finner sted fra 6. til 12. oktober. På messeområdet er det dans, sang, hesteaktiviteter, hestevognutstillinger, levende musikk og selvfølgelig alle slags attraksjoner for alle aldre.

Artistene og gruppene som skal opptre er allerede bekreftet, nemlig Diana Navarro, Taburete, Antonio José, Serafín Zubiri og Cantajuegos. Festlighetene begynner kl. 22.00 i Palacio de la Paz, med unntak av Cantajuegos, som etter planen skal opptre kl. 18.00 og er rettet mot barn.

Feria de la Virgen del Rosario er, sammen med Feria Internacional de los Pueblos og Feria de la Virgen del Carmen, en av de viktigste festlighetene i Fuengirola.

I tillegg til de typiske tivoliattraksjonene er det de tradisjonelle “casetas” (store innhegninger omsluttet av stoffvegger og med tak) der folk danser til populærmusikk, Sevillanas osv.

PROGRAM FOR OPPTREDNER

Den 7. oktober opptrer Antonio José kl. 22.00 i Palacio de la Paz,
8. oktober opptrer Diana Navarro med showet “De la Piquer a la Navarro” med coverversjoner av copla-sanger og opptredener.
Den 9. oktober, på barnas dag, vil Cantajuegos kl. 18.00 gi en barneforestilling i Palacio de la Paz.
Den 10. oktober kl. 22.00 opptrer den suksessrike gruppen Taburete for et ungt publikum.
11. oktober gir Serafín Zubiri en spesialforestilling i Palacio de la Paz, akkompagnert av Fuengirola Municipal Music Band i en musikalsk hyllest til Nino Bravo.
Til slutt, den 12. oktober, arrangeres Juan de la Loma Flamenco Festival, med en fremragende opptreden av argentinske artister som Antonio Reyes, Isabel Guerrero og Raúl Montesinos, samt Tatiana Cuevas som danser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter