Vil ha campingbilene bort fra Altea

Publisert

I Altea har en rekke politikere tatt til orde for å fjerne bobiler som står parkert i kommunen. I 2018 stengte kommunen adgangen til stranden ved Rio Algar ved å legge flere store steiner over veien, nå vil opposisjonen jage camperne bort fra andre steder i Altea.

Området var populært for både campere og bobiler inntil kommunen gjorde det umulig å kjøre inn. Nå har campingbilene flyttet til Villa Gadea like nord for sentrum, noe som irriterer politikere fra Partido Popular og Cipal. De sier campingturistene lager mye bråk og gjør det vanskelig for naboene å parkere.

Kommunens folk er uenige, de sier at også disse turistene legger igjen penger i byen. Anna Alvado, byråd for turisme, sier disse campingturistene er slett ikke fattige.

Naboene lei campingbiler

Alfaz del Pi: Stenger campingplass

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: