Iberia flyr til Oslo og Bergen

Publisert

Fra sommerferien 2019 måned åpner flyselskapet Iberia to nye direkteruter til Norge. To ganger i ruten vil man fly mellom Madrid og Bergen 1. juni til 31. september. Ruten mellom Oslo og Madrid skal gå hele året med første avgang 15. juni.

renfe_og_iberia.jpgUtbyggingen av det spanske lyntoget AVE gjør at reisende til Madrid enkelt kan reise videre til Alicante, Malaga, Valencia eller Barcelona på mindre enn et par timer.

Nordmenn får tilsynelatende aldri nok av Spania. Det er i dag et utall direkteruter mellom Gran Canaria, Tenerife, Barcelona, Malaga og Alicante flyplass allerede. I tillegg til Norwegian, Ryanair og SAS flyr Vueling mellom Oslo og Barcelona. Når Iberia er i gang flyr fem flyselskaper rutefly mellom Norge og Spania.

Alternativer til Kanariøyene

Reisende til Kanariøyene har i tillegg til rutefly alternativer med charterselskaper som Ving og Apollo som ofte selger flybilletter billigere enn SAS og Norwegian til Gran Canaria og Tenerife.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter