Alicante flyplass mistet 80% av flyvningene

Publisert

I Juli måned var antallet internasjonale flyvninger til og fra Alicante flyplass redusert med hele 80% sammenliknet med samme samme måned i 2019. 10% av alle internasjonale flyvninger til Spania gikk til Alicante flyplass denne måneden. Med det var flyplassen nummer fire i Spania hva internasjonale flyvninger angår.

Til tross for disse elendige tallene sier den spanske statens turist-organ Turespaña at omstendighetene tatt i betraktning viser trafikken at folk fortsatt reiser til Spania til tross for de problemene Corona-viruset har forårsaket.

Flest tyskere reiste til Spania

En million turister reiste til Spania i juli måned. 23.6% kom fra Tyskland, 20,3% Storbritannia, 9% Nederland, 8.5% Frankrike, 7.5% Italia, 6.1% Belgia, 5.3% Sveits, 2.7% Polen 1.8% Irland og 1.7% Sverige.

Antallet nordmenn som reiste til Spania var i juli måned så lavt at Turespaña ikke tok med nordmenn i oversikten.

Flest til Mallorca

Mallorca mottak 21.6% av de reisende. 13% reiste via Madrid flyplass. 12.9% landet på Malaga flyplass, 12.1% i Barcelona og 10% på Alicante flyplass.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: