Alicante flyplass Europas beste

Publisert

Alicante-Elche er kåret til Europas beste mellomstore flyplass av det internasjonale flyplassforbundet Airports Council International (ACI). Costa Blanca-flyplassen vinner i kategorien 10 til 25 millioner reisende i året og skårer høyt på blant annet kundebehandling og sikkerhet. Spania nådde også toppen i kategorien storflyplass på over 25 millioner passasjerer der Madrid-Barajas stakk av med seieren.

Se vår Guide til Alicante Flyplass – Alt om transport til og fra flyplassen samt praktisk info

Airports Council International (ACI) representerer 90 prosent av alle flyplassene i Europa. Det vil si 500 flyplasser i 45 land med til sammen 1,9 milliarder passasjerer i året. I evalueringen av flyplassene legges det vekt på sikkerhet, kundeservice, miljøbevissthet, interne og eksterne relasjoner, frakt, markedsføring, nye ruter, nye selskaper og ikke minst assistanse til barn, funksjonshemmede og andre reisende med spesielle behov. Viktigst av alt er imidlertid flyplassens sikkerhet og kundebehandling. Aeropuerto de Alicante-Elche (El Altet) vant foran flyplassene i Wien, Edinburgh, Athen, Hamburg og Düsseldorf.

Se vår Guide til Malaga Flyplass – Alt om transport til og fra flyplassen samt praktisk info

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: