Malaga flyplass satte rekord i september

Publisert

Antallet reisende ved Malaga flyplass passerte for første gangen to millioner i september måned. Totalt reiste 2.026.920 personer gjennom flyplassen på Costa del Sol. Dette er en økning med 2.4% i forhold til samme periode året før. Luftfartsverket AENA sier økningen skyldes flere både internasjonale og nasjonale reisende. Over 14.000 fly lettet fra Malaga flyplass, opp 1.7% sammenliknet med september måned 2018. Flest avganger er det til Storbritannia etterfulgt av Tyskland og Frankrike.

Malaga flyplass ble i perioden 2018-2019 vesentlig opprustet. Det ble investert nesten 50 millioner Euro i modernisering av terminal 2. Målet var å øke kapasiteten på flyplassen og gjøre den mer behagelig for de reisende.

Til Norge kan man fly med Norwegian og SAS selv om antallet avganger er flere fra Alicante flyplass.

Gode tilbud på leiebil på Malaga flyplass

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter