Oktoberfest i Calpe

Publisert

Den 28. utgaven av oktoberfest i Calpe er i gang. I løpet av en drøy uke skal mer enn 30.000 liter øl serveres til tusenvis av festivaldeltakere. Festivalen har rykte på seg for å være den eldste og største i Spania og har en forventet deltakelse på 40.000 mennesker. Adgangen til festivalområdet er gratis for alle og gir mulighet til å oppleve live musikk, salg av typiske tyske matretter og bayersk øl. Festivalen startet onsdag 7. oktober og varer helt frem til søndag 18. oktober.

Årets oktoberfest i Calpe regnes som ekstra spesiell, i det arrangøren Creativ Club Calpe og Calpe kommune har søkt regionale myndigheter om offisiell status som folkefest, Fiesta de Interés Turístico Autonómico. Kommunen og byens ordfører César Sánchez som de siste årene har deltatt i åpningen av arrangementet skal i følge avisen Información ha gitt søknaden fulle støtte.

Festivalen er også gitt ekstra autentisitet ved at ølen som skal serveres under arrangementet (over 30.000 liter) for første gang kommer fra Tyskland og det bayerske bryggeriet Paulaner. Ved siden av bayersk øl vil det bli servert typiske tyske matretter. Hver dag vil det også være underholdning med tyske folkesanger og annen musikk fra forskjellige band. Arrangørene regner i år med en deltakelse på over 40.000 mennesker.

Arrangementet finner sted i aveny Juan Carlos I. For komplett program (på spansk, engelsk og tysk) klikk her Descargar Programa

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter