Ny app hjelper funksjonshemmede

Publisert

Nylig ble mobilapplikasjonen TUR4all lansert. Programmet gir nyttig informasjon om 1.800 turiststeder og severdigheter over hele Spania som er spesielt tilpasset funksjonshemmede.

Nylig ble mobilapplikasjonen TUR4all lansert. Programmet gir nyttig informasjon om 1.800 turiststeder og severdigheter over hele Spania som er spesielt tilpasset funksjonshemmede. 

Applikasjonen er utarbeidet av Plataforma Representativa Estatal de Personas con Discapacidad Física (PREDIF), en organisasjon for funksjonshemmede med over 50.000 medlemmer i Spania. 

Gjennom TUR4all får man vite hvilke strender langs kysten av Costa Blanca som er tilpasset for bevegelseshemmede og hvor det tilbys tjenester som amfibiske rullestoler, krykker, wi-fi eller leseområder. Dermed kan man nå ved noen få skjermtrykk finne informasjon om blant annet strendene man vurderer å besøke. 

Byråden ansvarlig for strendene i Benidorm, Vicente Juan Ivorra, mener TUR4all “gir viktig informasjon for personer med nedsatt funksjonsevne som besøker byen,” og er glad over at de tilpassede strendene i Benidorm er inkludert i mobilappen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter