Beste “chillout” i Altea

Publisert

I en hage i La Olla finner du Barvilla, som definitivt er et av de beste stedene for “chillout” i Altea. ”En stressfri og bekymringsløs sone hvor du gjerne må tilbringe hele dagen, enten i selskap med bare deg selv, eller sammen med venner og bekjente”.

I en hage i La Olla finner du Barvilla, som definitivt er et av de beste stedene for “chillout” i Altea. ”En stressfri og bekymringsløs sone hvor du gjerne må tilbringe hele dagen, enten i selskap med bare deg selv, eller sammen med venner og bekjente”.

Kjører du N-332 ut av Altea i retning Valencia, dukker seks-syv villaer snart opp på høyre hånd. I den siste av disse har Patricia Mir skapt sitt eget lille ”chillout” paradis. Barvilla åpnet i mars i år, og har på kort tid blitt det nye ynglingsstedet for de som ønsker å slappe av en time eller tre, i noen av Alteas fredeligste og mest tiltrekkende omgivelser.

– Her hos oss kan man bare roe ned, og nyte tiden alene eller sammen med venner og bekjente. Meningen er at du skal glemme tiden og la deg rive med. Gjestene må gjerne tilbringe hele dagen her, dette skal være en stressfri og bekymringsløs sone, det er min enkle filosofi, forteller Patricia Mir.

Møblementet til salgs
Oppskriften til Barvillakonseptet er relativt simpel. En fint beliggende have, en haug med forskalingsmaterialer, og en imponerende samling gjenstander fra fjernt og nær. Legger man til dempet ”chillout” musikk, et lite utvalg av drikke og kalde småretter, samt et alltid vennlig personale, har man fått med seg det meste.

Tidligere drev Patricia butikken Villa d´Este i sentrum av Altea. Nå har hun flyttet det hele ut på La Olla. Inne i den staselige villaen selges antikviteter, eksotiske klær, møbler og diverse pyntegjenstander fra nær sagt hele verden.

– Her er alt til salgs. Liker du stolen du sitter på, kan du få den med deg hjem samme dag. Eller kanskje du vil ha en hengekøye eller en gammel sykkel. Faller du for en større gjenstand, ordner vi med hjemtransport, forklarer Patricia, som egenhendig skaffer til veie alle salgsgjenstandene.

Alle velkomne  
På Barvilla skal alle føle seg velkomne, også kjæledyr, eieren har selv tre langhårede hunder som tusler rundt blant gjestene. Meningen er at det skal være hjemmekoselig, at du skal kunne ha det minst like komfortabelt som hjemme i din egen hage.

– Absolutt aller er velkomne her hos oss. Jeg ønsker som sagt at folk skal føle seg hjemme og slappe av i rolige omgivelser. Men vi har også planer om å ha forskjellige arrangementer her utover sommeren. Det vil blant annet bli live musikk, en god del jazz. Men vi har ikke tenkt å holde oppe hele natta, kanskje til rundt to. Det siste vi ønsker er trøbbel med naboene. Så langt har alt gått veldig greit, vi har kommet godt i gang. Jeg er veldig fornøyd med utviklingen til nå. Jeg ser jo at folk kommer tilbake gang etter gang. Det gir meg en god følelse. Jeg tar det som et tegn på at folk vil ha et sånt sted som det her, at vi er kommet for å bli, sier en storfornøyd Patricia Mir.

Utflukter & tips på Costa Blanca

Opplev provinshovedstaden Valencia!

Tabarca – Sjørøverøya som ble ferieparadis

Kystperler langs Costa Cálida: Aguilas, Calabardina og Puerto Mazzaron

Tapas i Benidorms gamleby

Vannsport

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter