Calpes tradisjonelle «Oktober-fest» er i gang

0
294
I over 30 år har man feiret den tradisjonelle tyske oktoberfesten i Calpe med øl, pølser og musikk.
I over 30 år har man feiret den tradisjonelle tyske oktoberfesten i Calpe med øl, pølser og musikk.

Calpe har hatt en stor tysk koloni i mange årtier og denne typisk tyske høstfesten har blitt arrangert her i over 30 år.

Over 500 fat øl drikkes i løpet av festen som varer til og med søndag 13. oktober. Hver dag siden 2. oktober har man servert øl og tyske pølser i festivalteltet som ligger bak tennisklubben i Calpe. Tysk danseband-musikk er en del av det som hører med. Bandet som spiller de fleste av dagene er «Steinberger».

Festivalen har rykte på seg for å være den eldste og største i Spania og man regner med over 10.000 mennesker besøker “fiesta-teltet” i løpet av perioden. Adgangen til festivalområdet er gratis for alle og gir mulighet til å oppleve live musikk, salg av typiske tyske matretter og bayersk øl.

Ved siden av bayersk øl vil det bli servert typiske tyske matretter. Hver dag vil det også være underholdning med tyske folkesanger og annen musikk fra forskjellige band.
Grupper som vil reservere eget bord i teltet kan ringe på 651 402 738. Teltet åpner klokken 18.00 og band spiller fra klokken 19.00 de fleste dagene.

Komplett program for Oktober-festen i Calpe.

Strender i Calpe