Alfaz del Pi får mer automatisk overvåkning

Publisert

Kamera som automatisk leser skilter på biler og sjekker opp mot databaser skal installeres i Alfaz del Pi. Samtidig har rådhuset godkjent monteringen av tre nye overvåkningskamera i Alfaz del Pi.

Totalt blir det nå 23 kamera som overvåker folk i Alfaz del Pi i tillegg til 7 sensorer som leser skiltnummer.

De tre nye kamera blir installert i Avenida Olaf V de Noruega, Calle Sierra Helada og Cami Vell d’Altea. Sensorene som automatisk leser skiltnummer på biler blir installert i Cami Vell d’Altea der den møter Calle Juan Sebastian Bach og Avednia Sant Pere.

Automatisk overvåkning har i Alfaz del Pi kommune bistått Guardia Civil i 22 kriminelle saker. Disse kamera har også vært nyttige i saker hvor biler har kjørt på andre uten å stoppe.

Færre gående politifolk

Automatisk overvåkning er en økende trend. Man ser politiet overvåke kommunene fra politistasjonen og kjørende i patruljebiler. Fotpatruljer ser man mindre og mindre av. I Benidorm har næringsdrivende etterlyst gående politifolk. Man mener flere politifolk på fotpatrulje er avgjørende for å få forebygge kriminalitet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter