Calpe – For deg som elsker vannsport

Byen ved foten av “Peñon de Ifach” er et eden for de som driver med vannsport. Byens beliggenhet og det fantastiske mikroklimaet gjør at man kan nyte sin favoritt aktivitet hele året.

Calpes mange vakre hjørner, byens tre km med bukter og strender gjør har gjort byen til et sentrum for dykking, seling, fjellklatring, tennis, roing, spaser-turer i fjellet blant annet. De ivrigste kan svømme fra byens mange strender også årets kaldeste måneder.

De ivgigste utøverne av vannsport kjenner allerede Calpe som et ideelt sted å praktisere sin aktivitet. Uansett om man praktiserer som for morro skyld eller trener som profesjonell, det er vanskelig å finne et bedre sted i Spania med et så bredt utvalg av infratstruktur og naturlige tilbud for sport også for større arrangementer.

For de som liker å løpe er det to arrangementer som utmerker seg. “San Silvestre Villa de Calp” arrangeres mot slutten av året og halv-maraton “Montaña Sierra de Oltà” er også godt kjent i Spania. Landskapet i Calpe er utrolig variert, det gjør det også egnet til fjellklatring, sykkling samt vannsport som seiling, kitesurf eller kayak.

Vi må heller ikke glemme dykking hvor Calpe er et viktig sentrum, det gjelder også fridykking og undervannsfiske. Utøvere møtes under arrangementet “Mediterranean Dive Show” i månedskiftet november-desember.

Relaterte saker