Vil bygge tre høyblokker i Torrevieja

Publisert

Det er i området bak havnen ved avenyen Gregorio Marañón at utbyggeren Metrovacesa vil bygge tre høyblokker. De vil bli på 29 etasjer og ruve 93 meter over bakken. To av dem blir leiligheter og den tredje blokken blir et hotell.

Tomten er på 13.000 m2 og prosjektet blir det første som gjør slik nytte av muligheten Torreviejas generalplan gir for å bygge i høyden om en tredjedel av det bebyggede arealet går til hotellformål. Noe som gir mer arbeidsplasser på sikt.

Prosjektet er lagt ut for gjennomsyn i det man vurderer prosjektets konsekvenser for miljøet og nærområdet.

Siden 2015

Utbygger Metrovacesa har arbeidet med prosjektet siden 2015 men måtte i første runde stoppe det det manglet uttalelser fra kyst-departementet (Costas) om bruken av området som ligger kort vei fra havnen. I 2019 gikk man igjen i gang med prosjektet. Ikke langt unna er det planlagt en annen høyblokk, Las Torres de Baraka, som er noe nærmere sine endelige byggetillatelser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter