To fotgjengere påkjørt på mindre enn 24 timer

Publisert

Ambulansetjenesten SAMU klarte å stabilisere en 40 år gammel kvinne som ble påkjørt i sentrum av Torrevieja lørdag morgen i Calle Ulpiano klokken 02.00. Kvinnen fikk fikk hjertestans etter å ha blitt påkjørt av en bil. Kvinnen er nå innlagt på sykehuset i Torrevieja

To på mindre enn ett døgn

I de tidlige timene mandag morgen var det en annen påkjørsel hvor føreren stakk av. Denne gangen var offeret en 25 år gammel kvinne. Hendelsen skjedde klokken 8.20 i rundkjøringen Ronda Ricardo Lafuente. En ambulanse ble tilkalt til stedet, og kvinnen ble kjørt til det lokale sykehuset på grunn av smerter i beinet.

En 61 år gammel nordmann ble i 2012 innlagt på sykehuset Hospital de Torrevieja etter at han ble påkjørt i gaten Avenida de Rosa Mazòn.

Ny dødelig påkjørsel i Torrevieja

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter