Ny dødelig påkjørsel i Torrevieja

Publisert

En 41-åring omkom etter å ha bli påkjørt i et fotgjengerfelt. Den forulykkende endte opp et titallsmeter borte fra fotgjenger-feltet hvor han døde på stedet. Mannen var på vei over veien sammen med en kvinne som akkurat greide å komme seg unna bilen ved å hoppe fremover.

Bilen som forårsaket ulykken “kunne verken bremse eller styre unna”. Ulykken skjedde i Avenida Escorpiones som går fra riksvei N332 til Los Altos.

Torrevieja lider av relativt dårlig trafikk-sikkerhet. Dødelige påkjørsler av fotgjengere skjer dessverre relativt ofte. Også nordmenn er bland de som har omkommet etter å ha blitt påkjørt i Torrevieja. Rådhuset ønsker å endre på enkelte avenyer og politiet har økt fartskontrollene inne i byen etter at de skaffet seg en radar.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter