Ny dødelig påkjørsel i Torrevieja

Publisert

En 41-åring omkom etter å ha bli påkjørt i et fotgjengerfelt. Den forulykkende endte opp et titallsmeter borte fra fotgjenger-feltet hvor han døde på stedet. Mannen var på vei over veien sammen med en kvinne som akkurat greide å komme seg unna bilen ved å hoppe fremover.

Bilen som forårsaket ulykken “kunne verken bremse eller styre unna”. Ulykken skjedde i Avenida Escorpiones som går fra riksvei N332 til Los Altos.

Torrevieja lider av relativt dårlig trafikk-sikkerhet. Dødelige påkjørsler av fotgjengere skjer dessverre relativt ofte. Også nordmenn er bland de som har omkommet etter å ha blitt påkjørt i Torrevieja. Rådhuset ønsker å endre på enkelte avenyer og politiet har økt fartskontrollene inne i byen etter at de skaffet seg en radar.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter