Ny dødelig påkjørsel i Torrevieja

Publisert

En 41-åring omkom etter å ha bli påkjørt i et fotgjengerfelt. Den forulykkende endte opp et titallsmeter borte fra fotgjenger-feltet hvor han døde på stedet. Mannen var på vei over veien sammen med en kvinne som akkurat greide å komme seg unna bilen ved å hoppe fremover.

Bilen som forårsaket ulykken «kunne verken bremse eller styre unna». Ulykken skjedde i Avenida Escorpiones som går fra riksvei N332 til Los Altos.

Torrevieja lider av relativt dårlig trafikk-sikkerhet. Dødelige påkjørsler av fotgjengere skjer dessverre relativt ofte. Også nordmenn er bland de som har omkommet etter å ha blitt påkjørt i Torrevieja. Rådhuset ønsker å endre på enkelte avenyer og politiet har økt fartskontrollene inne i byen etter at de skaffet seg en radar.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter