Taxi-samarbeid i Torrevieja skal gi mindre kø

Publisert

Sommer og høysesong på Costa Blanca betyr mangel på drosjer. Torrevieja og Orihuela er blant byene som hvert år får merke problemet. Nå har de to kommunene inngått et samarbeid for å minske køene ved taxiholdeplassene.

 Spesielt merkbart har drosjeproblemet vært i Orihuela Costa, med lange køer på kveldene. Sjåførene fra Torrevieja skal i sommer ha lov til å plukke opp kunder på et utvalg holdeplasser i byen. Det samme gjelder Orihuelas sjåfører i Torrevieja. Foruten mindre drosjekøer håper man at tiltaket skal gi økt flyt i trafikken syd på Costa Blanca, spesielt langs riksvei N-332. Samarbeidet er godkjent av regionale myndigheter i Valencia og vil gjelde fra 16. juni til 15. september.

Les om Taxi i Torrevieja

Les også om flyplass-transport Alicante flyplass

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter