Sykkel og gangvei fra sentrum av Torrevieja til sykehuset

Publisert

Den 900 meter lange strekningen mellom kirkegårdsbroen og universitetssykehuset i Torrevieja har et budsjett på 275 000 euro.

Rådhuset har vedtatt prosjektet som innebærer asfaltering av dagens grusvei. Det gjelder en strekning som forbinder universitetssykehuset i Torrevieja med kirkegårdsområdet. Strekningen som skal asfalteres er ca. 900 meter lang og går forbi avsaltingsanlegget.

Det skal bli sykkelfelt i begge retninger og adskilt gangvei. Det blir gatebelysning tilpasset at området er en del av naturparken ved saltsjøen.

I fotgjengerområdet er det inkludert benker, stoler eller lignende møbler i fotgjengerområdet for å gi brukerne mulighet til å hvile.

På åtti- og nittitallet kunne ruten mellom kirkegårdsområdet og Los Balcones gås til fots langs en offentlig sti som grenset til lagunens saltmyr, som nå er integrert i naturparken.

Prosjektet var et av Partido Populars valgløfter ved siste lokalvalg.

Beboere på Los Blancones har lenge krev en gangvei til Torrevieja. Som bildet viser har dette hatt dødelige konsekvenser for myke trafikanter.
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter