Sykkelsti fra Torrevieja til sykehuset

Publisert

Partido Popular i Torrevieja lover å lage en sykkelvei fra bykjernens sydlige del frem til lokalsykehuset, Hospital Universitario de Torrevieja, lags fylkesvei CV-95. Prosjektet realiseres så lenge de for beholde makten i Torrevieja etter det forestående lokalvalget i mai.

I dag er det allerede mange gående som bruker CV-95 for å gå mellom Torrevieja, sykehuset, Los Balcones og Los Altos. De går i praksis rett vid siden av bilene på en sterkt trafikkert vei. Beboere på Los Blancones har lenge krev en gangvei til Torrevieja. Som bildet viser har dette hatt dødelige konsekvenser for myke trafikanter.

Foruten det økonomiske trenger rådhuset å passere flere områder som ikke er kommunal eller offentlig eiendom. Blant dem et området som tilhører anlegget for avsaltning samt en bondegård. Alternativer et å legge sykkelveien via det offentlige området rundt Torrevieja-lagunen. Dette vil være svært sensitivt, da dette er et beskyttet natur-område. Det var en gammel vei fra Los Balcones og lagunen man eventuelt kan gjenopprette.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter