Playmobil-julekrybbe i Orihuela

Publisert

Barn i alle aldere er invitert til å besøke julekrybben laget av over 600 biter Playmobil onsdag 3. januar. Fra klokken 17.00 til 20.00 finner man denne utstilt i Calle Jan Juan nummer 20 i Orihuela. De tre hellige konger vil være til stede for å ta i mot barnas ønskelister for Helligtrekongersdag den 6. januar.

De som står bak dette er broder-ordenen, El Lavatorio (eal Archicofradía y Mayordomía de Nuestra señora del Pilar y Real Cofradía de “El Lavatorio”), knyttet til et av Orihuelas katolske kloster.

Playmobil fra Alicante

Alicante-provinsen har en helt spesiell kobling til Playmobil-figurene. De har nemlig normalt vært produsert her. Innerst i provinsen, i landsbyen Onil, har produksjon av leketøy lenge vært en tradisjon. Blant dem nettopp Playmobil. Nå om dagen lages mange av figurene i Kina, men man setter fortsatt sammen settene i nettopp Onil.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter