Okkuperte hus for å dyrke marihuana

Publisert

Syd i Alicante-provinsen har Guardia Civil oppløst en gjeng som brukte okkuperte hus til å dyrke Marihuana i stor skala.

I slutten av januar mottok politiet et tips fra publikum om en forlatt okkupert bolig i San Miguel de Salinas. Da politiet kom til stedet for kontroll oppdaget de spor som kunne tyde på at man på eiendommen hadde drevet en profesjonell Marihuana-plantasje.

En flere månder lang etterforskning gikk da i gang. Det politiet fant ut var at en profesjonell bande aktivt søkte opp forlatte boliger i Vega Baja området. Eneboliger med minst to etasjer med basseng var profilen på eiendommene de søkte etter. De laget falske leiekontrakter og ved hjelp av falsk ID ga man seg ut for å være utlendinger så strøm og vann kunne åpnes. Med dette på plass kunne man begynne å dyrke Marihuana innendørs.

De to som skal ha ledet banden er på 23 og 28 år.

Les også: Ny politi-innstruks om hus-okkupanter

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: