Ny nødsentral åpnet på Orihuela Costa

Publisert

Orihuela Costa har endelig fått lokalpoliti samt Guardia Civil, brannmannskaper, ambulanse. Det er også et kontor her for “extranjeria”. Tjenesten underlagt det spanske innenriks-departementet som håndterer formaliteter knyttet utlendinger i Spania. Dette inkluderer NIE og registrering i statens utlendingsregister, ofte omtalt som «residencia».

Policia Local vil være tilstede på nødsentralen døgnet rundt. Guardia Civils kontor vil i hovedsak være her for å ta imot anmeldelser.

Orihuela Costa har lenge lidt av å ligge et stykke under bysentrum i Orihuela. En rekke offentlige tjenester har derfor lenge vært begrenset i kommunens kyst-nære områder.

Byggingen ble opprinnelig påbegynt i 2010 og det ble brukt 985.000 Euro på det halvferdige bygget som i mange år prydet tomten. Prosjektet stoppet da byggmesteren gikk konkurs. I 2019 annonserte rådhuset at man igjen ville gå videre med nødsentralen på Orihuela Costa og annonserte åpning i 2020.

Senteret er på 4.700 m2.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter