Nødsentralen kommer endelig til Orihuela Costa

Publisert

Skjelettet av det som vil bli den nye sentralen for ambulanse, politi og brannmannskaper har stått halvferdig på Orihuela Costa i åtte år. Nå tar rådhuset ansvaret for at prosjektet fullføres trolig i løpet av 2020.

Nødsentralen blir på 4.700 m2 og vil gjøre livet for de som bor på Orihuela Costa langt enklere. Man vil her huse Policia Nacional, Guardia Civil, Policia Local, brannmannskaper og om sommeren en ambulanse. Inkludert i kontoret til Policia Nacioal får man kontoret «extranjeria» som kan ta seg av formaliteter for utlendinger som NIE og registrering i statens utlendingregister, ofte omtalt som «residencia».

Provinsielle myndigheter i Alicante godkjente i slutten av november de nødvendige planene for at prosjektet, som har fått et budsjett på 2.194.913 Euro kan gå videre. Prosjektet er allerede godkjent av de regionale myndighetene i Valencia og byggeperioden er estimer til å være på ti måneder.

Før byggingen kan begynne må selve byggetillatelsen være presentert og godkjent.

Byggingen ble opprinnelig påbegynt i 2010 og det ble brukt 985.000 Euro på det halvferdige bygget som i dag finnes på tomten. Prosjektet stoppet da byggmesteren gikk konkurs.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter