Løser flom-problemene i Torreta-Florida

Publisert

2.4 millioner Euro er satt av til det man håper betyr slutten på den regelmessige oversvømmelsen man har sett i Torreta-Florida Urbanisasjonen i Torrevieja. Det er vannverket Aguamed som vil lage en demning og nye avløp for å forhindre at store vannet flyter over gater og inn i boligområdet. Man håper prosjektet vil være ferdig innen september måned når høst-regnet eventuelt kan komme.

Regnet som kom denne våren førte til spesielt vanskelige forhold for beboerne her. Naboene klaget den gangen over at flomvannet som var blandet med kloakk. Dette førte til sykdom som infeksjoner hos beboerne som har måtte parkere sine biler et stykke unna vannet og vasse gjennom det forurensede vannet.

Gjorde det samme i 2012

Aguamed, det lokale vannverket, brukte 2.4 millioner Euro på forbedringer i dette området etter siste storflom tilbake i 2012. Det ble igangsatt byggingen av en slags demning som var ment å holde vannmassene tilbake.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter