La Zenia Boulevard vil holde åpent søndager og helligdager

Publisert

Handelsentra i Orihuela kommune ber om å få utvide åpningstidene. For å få lov til dette av myndighetene i Aliante-provinsen argumenterer man med at dette vil minste handelslekkasjen til Murcia.

Shopping i Torrevieja-området alle dager hele året

Det er primært Carrefour og det store handlesenteret La Zenia Boulevard som ønsker å kunne holde åpent for shopping søndager og helligdager også i vinterhalvåret. Rådhuset i Orihuela støtter initiativet og ber om «total frihet» for store butikker innenfor kommunegrensen. Dette vil gi de største butikkene muligheten til å holde åpent 365 dager i året.

I Murcia kan butikker som IKEA, Carrefour, Decathlon, Mediamarkt og Leroy Merlin holde åpent alle dager. Kort vei unna i Alicante-provinsen er de samme butikkene underlagt myndighetenes krav om at man skal holde stengt søndager, helligdager og for lokale fiestas.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter