Syd-Europas største shoppingsenter bygges i Torremolinos

Publisert

Mega-prosjektet i Torremolinos for foruten shopping et permanent sirkus, bølgebasseng, akvarie, et hotell og et idrettsanlegg på 23.000m2. I tillegg blir det 70 restauranter og ett konsertanlegg.

Etter tre års forsinkelser er arbeidene endelig i gang med det som skal bli det største handelssenteret i Malaga-provinsen. Første fase av prosjektet har et budsjett på 160 millioner Euro. Denne fasen inkluderer gravearbeider og oppføring av betong strukturene nødvendig for neste fase av kjempe-prosjektet.

Det nye senteret bygges like nord for idrettsanlegget i Torremolinos, Palacio de deportes.

Kanskje IKEA

Hvilke butikker som kommer i shoppingsenteret er for tidlig å si sikkert. Men et senter drevet av samme firma i Zaragoza har El Corte Inglés, Primark, Nike Store, Zara, Desigual, Conforama, Ikea, Fnac og Decathlon.

Prosjektet har fokus på nye effektive grønne metoder. Minst 20% av byggematerialene er resirkulert, avløpsvann skal brukes for å vanne grøntområdene m.m.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter