Godkjenner oppføringen av 82 meter høye blokker i Torrevieja sentrum

Publisert

Partido Popular vil denne måneden godkjenne oppføringen av skyskraperne selskapet Baraka vil bygge like bak Acequion stranden. Å bygge så store bygg så sentralt i Torrevieja har skapt stor debatt.

Torrevieja kommune går imot statens anbefaling ved å godkjenne prosjektet. Kystmyndigheten “Costas” skriver i sin uttalelse at de store blokkene vil påvirke kystsonen og at prosjektet ikke er kompatibelt med spansk lov. Kommunen sier “uttalelsen fra Costas er ikke gyldig”.

7.000 Euro pr kvadratmeter

Torres Sinforosa, som utbyggeren kaller prosjektet, får to tvillingtårn med 82 meters høyde og 26 etasjer. Det skal graves tre etasjer ned i bakken for parkering etc. De to tårnene vil få 130 vanlige leiligheter og 250 mindre turist-leiligheter som blir del av et hotell. Prisen pr kvadratmeter for toppleilighetene blir på rundt 7.000 Euro.

Man har jobbet med planen om de to skyskraperne i Torrevieja siden 2017.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter