Forsatt økende smitte i Orihuela, Elche, Elda og Pinoso

Publisert

Til tross for at man i disse kommunene innførte en rekke nye restriksjoner 17. oktober har smitten fortsatt å øke. Verst er situasjonen i Elda hvor hvor man nå har 638 nye positive siste 14 dager pr. 100.000.

I Orihuela har man nå 281 tilfeller pr 100.000 opp fra 253 få dager tilbake. Orihuela Costa er i liten grad rammet er utbruddet og bydelen ble unntatt restriksjonene som kom 17. oktober. Snittet for Valencia-regionen er samtidig 186,78.

Helsemyndighetene for Valencia regionen har nå fult fokus på situasjonen i dette området syd i Alicante-provinsen.

I Elda har folk fortsatt å samles i store grupper. Man peker spesielt på utendørsmarkedet lørdag og tirsdag som holdt åpent dog med redusert antall boder. Politiet sier de nå vil øke kontrollen og spesielt passe på at ikke unge samles i store grupper i parker og andre steder i tilknytning til allehelgensdag / Halloween.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter