Endelig åpnet Torrevieja strendene – men du må ligge i “bås”

Publisert

Rådhuset har markert opp «parseller» på 4×4 meter og 152 badevakter er på plass så folk følger reglene om å holde avstand. Strendene i Torrevieja åpnet 17. juni.

Det er bare strendene i sentrum som har disse «parsellene». Det gjelder El Cura, Pisconas Naturales del Pase Juan Aparicio og nord-enden av Los Locos stranden.

Rådhuset sier «Torrevieja skal ha de tryggeste strendene i regionen» – offentlige myndigheter er bekymret for at folk skal holde seg hjemme av frykt, derfor de radikale tiltakene.

Spill for galleriet?

Dette til tross for at folk flest synes det hele er ganske overdrevet. Man står fritt til å sitte på terrasser uten maske for å drikke og spise. Mens på stranden blir man plassert inn i en bås på 4×4 meter. Smittefaren ute på stranden i friluft regnes som svært liten, enda mindre i miljøer hvor det er mye salt.

Hvorfor har Torreviejas strender så rare navn?

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter