Bruker en million Euro på «Covid-kontrollører» etter opphevingen av restriksjonene

Publisert

I Torrevieja vil Partido Popular fortsatt bruke en million Euro på å leie inn Covid-kontrollører fra et privat selskap. Dette til tross for at man i Spania ikke har hatt noen relevante Covid-restriksjoner på flere måneder.

Kontrollørene skal spasere langs promenader og strender for å håndheve… ingenting. Rådhuset betaler det private selskapet «Brocoli» en million Euro for dette fra 15. juni til 15. september. Ordningen ble innført opprinnelig for å sørge for at turister holdt nok sosial avstand og at strender ikke ble overfylte i tråd med restriksjonene man hadde tidligere. Alle disse ble dog fjernet denne våren.

Det PP-ledede rådhuset sier ordningen fortsetter denne sommeren for å «forebygge unødvendige ansamlinger av folk, informere og gi råd om ansvarlig bruk av strendene i Torrevieja.

Partido Populars tidligere leder og ordfører gjennom mange år måtte sone fengsel for dokumentforfalskning og korrupsjon.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter