Bruker en million Euro på “Covid-kontrollører” etter opphevingen av restriksjonene

Publisert

I Torrevieja vil Partido Popular fortsatt bruke en million Euro på å leie inn Covid-kontrollører fra et privat selskap. Dette til tross for at man i Spania ikke har hatt noen relevante Covid-restriksjoner på flere måneder.

Kontrollørene skal spasere langs promenader og strender for å håndheve… ingenting. Rådhuset betaler det private selskapet “Brocoli” en million Euro for dette fra 15. juni til 15. september. Ordningen ble innført opprinnelig for å sørge for at turister holdt nok sosial avstand og at strender ikke ble overfylte i tråd med restriksjonene man hadde tidligere. Alle disse ble dog fjernet denne våren.

Det PP-ledede rådhuset sier ordningen fortsetter denne sommeren for å “forebygge unødvendige ansamlinger av folk, informere og gi råd om ansvarlig bruk av strendene i Torrevieja.

Partido Populars tidligere leder og ordfører gjennom mange år måtte sone fengsel for dokumentforfalskning og korrupsjon.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter