Bedre livskvalitet: Oppdag robotkirurgi for prostatakreft og fordelene

Publisert

Robotkirurgi for prostatakreft er generelt mindre invasivt, med raskere rekonvalesens og lavere risiko for komplikasjoner.

I de tidlige stadiene kan prostatakreft ikke gi noen tegn eller symptomer. Når den er mer fremskreden, kan den imidlertid gi en rekke symptomer, som problemer med vannlatingen, nedsatt urinstrømning, blod i urinen eller sæden, smerter i beina, vekttap uten å prøve og erektil dysfunksjon. Etter at prostatakreft er oppdaget, finnes det flere behandlingsalternativer, og hvis det er nødvendig med kirurgi, er et av de beste alternativene å velge robotkirurgi på grunn av de mange fordelene.

Robotkirurgi har flere fordeler sammenlignet med tradisjonell åpen kirurgi og standard laparoskopi. Takket være robotteknologien oppnår man mer presise og kontrollerte bevegelser gjennom mindre snitt, noe som resulterer i mindre postoperative smerter, mindre arr og en raskere og mer behagelig rekonvalesens.

Mindre invasiv og avansert presisjon: Da Vinci-robotkirurgi ved behandling av prostatakreft
Med mindre blodtap er robotkirurgi for prostatakreft mindre invasiv og mer presis.
Da Vinci-roboten gjør det mulig å utføre komplekse og komplekse operasjoner med Da Vinci-roboten, noe som gjør det mulig å utføre komplekse operasjoner med Da Vinci-roboten, som gjør det mulig å utføre komplekse og komplekse operasjoner med Da Vinci-roboten.

Da Vinci-roboten gjør det mulig å håndtere svært komplekse uro-onkologiske tilfeller med fremragende resultater.

En av de største fordelene ved kirurgi med Da Vinci-roboten er den detaljerte visualiseringen, ettersom det høyoppløselige 3D-kameraet gir bedre oversikt over operasjonsområdet, noe som gjør det lettere å identifisere og bevare viktige strukturer.
Innen urologi har Da Vinci-roboten vist seg å være svært effektiv når det gjelder å utføre minimalt invasiv kirurgi med maksimal presisjon og sikkerhet, takket være den sofistikerte og innovative teknologien.

Noen av de vanligste urologiske patologiene som behandles med Da Vinci-roboten, er

Prostatakreft (prostatektomi).

Nyrekreft (total/partiell nefrektomi).

Blærekreft (radikal cystektomi).

Urininkontinens og urogenital prolaps.


Hva er en prostatektomi, og hva består den av?

Det er det mest avanserte kirurgiske inngrepet for behandling av prostatakreft (radikal prostatektomi med robot), og består i å fjerne prostata og sædblærene for å eliminere alt tumorvev, noe som gjør det mulig å individualisere de kirurgiske behovene til hver enkelt pasient avhengig av hvilken type kreft de lider av.

Surgery Da Vinci. Minimally invasive robotic surgery with the da Vinci surgical system. medical robot. Robotic Surgery. Robot-assisted medical operation. Medical operation involving robot

Hva er fordelene med postoperativ prostatektomi med Da Vinci-roboten?
En av fordelene er at pasienten blir kontinent etter ett år, med en kontinensrate på 95 % for da Vinci-systemet og 80 % for åpen kirurgi.

En annen fordel er gjenvinningen av erektil funksjon: Bedre gjenvinning av erektil funksjon er registrert ved robotprostatektomi, med en seksuell potensrate med en ettårig potensrate på 97 % for da Vinci-systemet og 88 % for åpen kirurgi.

Etter inngrepet er det ikke nødvendig med noen spesiell pleie, og rekonvalesensen går raskere enn ved tradisjonell åpen kirurgi. Etter at pasienten er utskrevet fra sykehuset, kan han eller hun gjenoppta sitt daglige liv, men må alltid unngå anstrengelser de første fire ukene.

Det kreves bare små hudsnitt på 0,5 til 1 cm, og gjennom disse kan vi, veiledet av HD-kameraet, fjerne prostataen fullstendig og med optimal presisjon.

Dr. Sven Petry er leder for urologisk avdeling ved Quirónsalud Torrevieja sykehus. Det første sykehuset i Valencia-regionen som utfører cystektomi med robot.

Quirónsalud Torrevieja sykehus har lang erfaring med robotkirurgi, siden det for 15 år siden var et av de første sykehusene i Spania som tok i bruk og lærte opp kirurgene sine i bruk av denne teknologien.

Fordeler med robotkirurgi innen urologi

Takket være Da Vinci-robotkirurgisystemet kan Quirónsalud Torrevieja sykehus tilby den beste behandlingen og de beste resultatene for pasienter med prostatakreft som trenger radikal prostatektomi.

Noen av fordelene med robotkirurgi innen urologi:

– Mer presis fjerning av tumorvev, noe som forbedrer effektiviteten av behandlingen.
mer effektiv behandling.
– Større evne til å bevare nevrovaskulære strukturer,
noe som bidrar til optimal gjenoppretting av seksualfunksjonen.
– Betydelige forbedringer i bevaring og gjenopprettelse av urininkontinens etter operasjonen.
Kontinens etter prostatakreftoperasjon.
– Forbedret kontroll over avføringsfunksjonen.
– Betydelig reduksjon i blodtap og behovet for blodoverføringer under operasjonen.
transfusjoner under operasjonen.
– Redusert risiko for komplikasjoner og infeksjoner i operasjonssåret,
sikrer en tryggere rekonvalesens.
– Kortere sykehusopphold.

Quirónsalud Torrevieja, det første private sykehuset i Alicante som
som har en avansert enhet for robotkirurgi.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter