April: Byvandring og naturopplevelser i Orihuela

Publisert

Orihuela kommune har lagt frem programmet for turistrutene for april måned. Man byr på en kombinasjon av de vanlige byvandringene, naturopplevelser og aktiviteter for barna. Den første, “Orihuela og de katolske monarkene”, begynner 6. april med avgang fra Colegio Diocesano Santo Domingo.

I anledning den internasjonale museumsdagen blir det leker og verksteder for barn lørdag 20. april, og lørdag 27. april blir det også plass til familier på ruten “Spelemannen og historiene om hans hjem”.

I tillegg vil naturelskere kunne nyte fjellruten langs Sendero de San Miguel den 14., en mulighet til å komme i kontakt med Orihuelas naturlige omgivelser.

Bispeseminaret i San Miguel står også i sentrum denne måneden. Ifølge byråd for turisme, Gonzalo Montoya, “liker folk denne ruten veldig godt, både turister og lokalbefolkningen”.

Kommunen har også organisert ruter rundt poeten Miguel Hernández den 7. og 28. oktober.

“Kunst gjennom kirkene” den 13. gir et unikt innblikk i den kirkelige arven i byen, og den 21. arrangeres det en kulturell vandring gjennom Palmeral Interpretation Centre, der du kan lære mer om betydningen av denne historiske arven.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter