Åpnet strendene i Torrevieja

Publisert

Torreviejas mange strender er nå tilgjengelig for de som vil spasere og drive med idrett.

Los Náufragos, El Cura, Los Locos, Cabo Cervera og La Mata-stranden er fra og med onsdag 6. mai åpen for folk i henhold til det regelverket SpaniaPosten omtalte 1. mai:

Aldersgruppene skal separeres. Dette for å minimalisere faren for at sårbare grupper, som de eldre, blir smittet av yngre som kan være smittet men uten symptomer.

De som skal drive med idrett må gjøre dette alene og holde avstand, de kan ikke gå/løpe/sykle utenfor kommunegrensen. De som vil spasere en tur kan gjøre det sammen med noen fra samme husstand så lenge de holder seg innen en kilometers radius fra boligen.

Tidspunktene som er satt av til hver gruppe er:

Over 14 år – 06.00 til 10.00 og 20.00 til 23.00.

Over 70 år, eller de som trenger assistanse: 10.00 til 12.00 og 19.00 til 20.00.

Voksne som skal gå ut med småbarn følger dagens regelverk. Deres periode er fra klikken 12.00 til 19.00. Barn opptil 14 år kan gå ut i følge med voksne. De kan bli med på butikken og andre ærend i tillegg til å spasere en enkelt tur.

Les også:

Hvorfor så rare navn på Torreviejas strender.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter