Alicante: Spanskkurs for europeiske residenter

Publisert

Departementet for europeiske residenter, som er underlagt den provinsielle regjeringen i Alicante, arrangerer for femte året på rad spanskkurs for utlendinger av europeisk opprinnelse i Alicanteprovinsen.

I en uttalelse fra den provinsielle regjeringen heter det seg at Alicanteprovinsen er den provinsen i Spania med flest registrerte europeiske residenter. Totalt er 284.310 utlendinger av europeisk opprinnelse registrert i manntallet. Det utgjør 15 % av den totale befolkningen.

Det vil bli kurser både for nybegynnere og viderekommende. Det er til sammen planlagt 26 kurs, fordelt på nybegynner- og viderekommende nivå, rundt om i Alicanteprovinsens kommuner i løpet av 2010.  

De 13 første kursene begynner den 1. og den 3. mars, mens de 13 øvrige skal begynne etter sommeren. De første kursene skal holdes i følgende kommuner: Rojales, Denia, Villena, Alfaz del Pi, Benitachell, Gata de Gorgos, Guardamar del Segura, Jávea, Orihuela Costa, San Fulgencia, Relleu, Los Montesinos og Alcalalí.

Nærmere informasjon om kursene finnes på nettsiden www.residenteseuropeos.com

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: