Høstferie i Spania – 3 favoritter

Publisert

Mens sommervarmen hjemme i Norge begynner å avta, og høstfargene fyller landskapet, er Spania et ideelt reisemål for litt ekstra varme og sol. Med sine varierte landskap, rike kultur og milde vær, tilbyr Spania en unik blanding av opplevelser under høsten. Dette har gjort Spania til et  av våre mest populære reisemål for høstferien.

Tenk på valutaforskjeller og husk forsikringer

Når du planlegger høstferien til Spania, er det viktig å vurdere de økonomiske aspektene for å sikre en stressfri og hyggelig tur. Skal du finansiere turen med kreditt eller lån uten sikkerhet, så er det viktig at du sammenligner før du søker. Et tips er å bruke en forbrukslån kalkulator, for å finne billigste forbrukslån

Det er alltid best å spare opp penger på forhånd så du slipper å låne til ferie. Tenk igjennom om du har råd til å reise, ta høyde for valutaforskjeller og husk reiseforsikring. Et tips er å sjekke om du har forsikring knyttet til kort eller innboforsikring. 

Her er tre flotte destinasjonene for høstferie i Spania:

  • Barcelona: Barcelona, den livlige hovedstaden i Catalonia, er en perle året rundt. Imidlertid tar byen på seg en spesiell sjarm om høsten. Byens ikoniske arkitektur, med Gaudís Sagrada Familia og Park Güell i toppen, ser enda mer fascinerende ut i høstskrud. Spaser ned den berømte La Rambla-boulevarden, nyt deilige retter på lokale restauranter og utforsk de smale gatene i det gotiske kvarteret. Ikke glem å besøke Montjuïc-høyden for panoramautsikt over byen.
  • Granada: For en fortryllende høstopplevelse, dra til Granada, som ligger ved foten av Sierra Nevada-fjellene. Granada er hovedstaden i provinsen med samme navn. Byens hovedattraksjon er Alhambra-palasset, som er enda mer flottere omgitt av høstfarger. Besøk Generalife, som er verdenskjent for de egenartede mauriske hager. Når kveldene blir kjøligere kan du besøke en av de mange pittoreske restauranter og nyte tapas i nabolaget Albayzín.
  • Santiago de Compostela: For en avslappende høstferie er Santiago de Compostela i Galicia et perfekt valg. Denne historiske byen er sluttmålet for pilegrimsruten Camino de Santiago. Utforsk den fantastiske katedralen i Santiago de Compostela og nyt stemningen i den koselige gamlebyen. Opplev den lokale maten, spesielt den deilige sjømaten, og nyt av høstferien.

Variert utvalg av opplevelser 

Spania tilbyr et variert utvalg av høstopplevelser, fra de travle gatene i Barcelona til vakre Granada og fantastiske Santiago de Compostela. Uansett hvilken destinasjon du velger, vil Spanias rike kultur, fantastiske landskap og behagelige klima gjøre det til et utmerket valg for en minneverdig høstferie.
Tips! Dyr ferie? Slik kan du få kontroll over økonomien igjen

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter