Nedskaleringen i Spania er over – nå kommer flyene fra Norge

Publisert

Søndag 21. juni åpnet Spania grensene for alle som vil feriere i landet. Spania er åpent for turisme og kravet om karantene for de som reiser inn i landet er borte. Det er fri innreise til Spania fra alle land i Schengen med unntak for Portugal.

Spanske hoteller har opplevd en kraftig økning i antallet reservasjoner i forkant av denne dato. Flyselskaper, inkludert SAS og Norwegian, har annonsert gjenåpningen av ruter.

Spania nådde toppen for Corona-smitte i slutten av mars. F.eks. i Alicante-provinsen har man gått flere uker uten Corona-relaterte dødsfall.

Norwegian følger SAS

Norwegian har kunngjort at flyselskapet gjenåpner 76 ruter for reiser fra 1. juli. SAS har har allerede hatt en rekke avganger i juni måned mens Norwegian ikke hadde noen avganger til Spania. Krise-situasjonen førte nesten Norwegian ut i konkurs.

Norwegian har åpnet for salg ruter til Malaga, Alicante, Mallorca og Las Palmas. Norwegian sier reisende som er seks år og eldre må bruke munnbind når de reiser med oss, slik det er anbefalt av europeiske luftfartsmyndigheter.

Norwegian skriver en en pressemelding:

Alle våre fly er i tillegg utstyrt med avansert luftfiltrering som fjerner så godt som alle mikropartikler i luften, også bakterier og virus. Samme teknologi brukes i sykehusenes operasjonssaler. All luften i kabinen renses hvert tredje til fjerde minutt, slik at våre kunder kan føle seg trygge på at luften om bord er ren når de reiser med våre fly.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter