To uker uten Corona-dødsfall

Publisert

Alicante-provinsen har siste 14 dager ikke registrert dødsfall som kan kobles til Corona-viruset. Siste døgnet er det registrert bare to nye smitte-tilfeller blant provinsens nesten to millioner innbyggere.

I hele Valencia regionen er det registret fire nye smitte-tilfeller siste døgn. Andalucia har funnet seks nye smittede siste døgnet. Kanariøyene har bekreftet 14 nye smittede siste døgnet. Madrid har som vanlig vesentlig flere tilfeller med 69 nye smittede.

Selv om de fleste smittede har bare lette symptomer er det i dag 38 personer på sykehus med Corona-smitte i Alicante-provinsen, fem av dem på intensivavdeling. I hele Valencia-regionen, som har nesten fem millioner innbyggere, er det nå bare 85 personer innlagt på sykehus nå med Corona-smitte.

Kurven viser hvordan antallet nye smittede reduseres hver dag i Spania. Grafen er laget med data fra det spanske helsedepartementet.
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: