Nå kan du ta Covid-testen på flyplassen i Spania

Publisert

På Spanias 15 mest trafikkerte flyplasser kan man nå testes for Covid-19. Dette inkluderer Alicante, Barcelona, Malaga og flyplassen på Gran Canaria.

Flere land i Europa krever en negativ Corona-test for innreise etter opphold i Spania. Med det nye tilbudet gjør man det enklere for besøkende å returnere til sine hjemland etter å ha vært i Spania.

Tilbudet er kun for de reisene og man vil be om å se boardingkortet før testen tas på flyplassen. I Spania har man siden i fjor krevd en negativ Covid-test før innreise til landet. Men de nye test-sentra på flyplassen er kun for de som reiser ut.

Det spanske luftfartsverket AENA gikk i gang med anbudsprosessen i desember. Prosessen var åpen for private klinikker og man ville velge de som kunne tilby publikum testene til lavest mulig pris.

Så være tilbud om lavpris på leiebil på Alicante flyplass.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: