Hotell-eiere tilbyr å Corona-teste gjestene

Publisert

Etter at Storbritannia innførte krav om karantene for reisende fra Spania har frustrasjonen blant de i Spanias store turist-bransjen økt.

Hotell-eiere foreslår at de tester sine gjester for Corona-viruset innen utsjekk, så ferierende kan bevise at de er fri for smitte før retur til sine hjemland. Det er hotelleierenes forbund, CEHAT, (Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos) som nå tilbyr at deres medlemmer tester sine kunder.

Å gjenvinne tillitt i utlandet har nå fått høy prioritet blant spanske myndigheter og næringsdrivende som har sett landets rykte som en trygg destinasjon blitt skadet etter antallet som tester positivt for Corona-viruset har økt mye i Nord-Øst Spania, primært Aragon og Katalonia.

En talsmann for CEHAT sier man må bekjempe viruset «kirurgisk». Generelle tiltak som å innføre karantene for hele Spania, grunnet en oppblomstring av viruset i Nord-Spania skalder nå hele Spanias store turist-sektor.

Les også:

Storbritannia innfører karantene-krav, nå er spanjolene irritert

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter