For lite politi: Mistet flyet på Alicante flyplass

Publisert

Mangelen på politi-folk på Alicante-flyplass førte til at et tyvetalls passasjerer mistet flyet sitt. Det var mandag ettermiddag mange reisende ikke kom seg hjem på grunn av Policia nacinal sine prioritereringer på flyplassen. Politiets organisasjon “Jupol” sier det er for få politifolk på flyplassen. Onsdager og lørdager får man støtte av mannskap fra politistasjonen i Elche, men politiets organisasjon sier denne “lappingen” på systemet ikke er godt nok.

De reisende som mistet flyet var på vei til Manchester. Etter Brexit må reisende til Storbritannia gjennom passkontroll på vei inn og ut av Spania.

I begynnelsen av juni dette året så man liknende problemer. Den gangen flyttet man politifolk fra veipatruljer som overvåker trafikken til og fra Nord-Afrika.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter