Halve Spania kan ikke reise fritt denne helgen

Publisert

Allehelgensdag er nasjonal helligdag i Spania, tradisjonen er at man skal besøke «sine» på kirkegården. Mange bruker normalt denne langhelgen til å reise på ferie eller å besøke familie. Et av Spanias eldste og mest besøkte markeder arrangeres normalt denne helgen i Cocentaina.

Andalucía, Madrid, Castilla y León og Castilla-La Mancha vurderer nå å stenge sine regioner for reisende. Navarra, La Rioja, Aragón, Asturias og Baskerland har allerede gjort dette.

Spania ser økende smitte-tall for store deler av landet, spesielt i innlandet og i Nord-Spania. I lys av dette vil man i mange regioner hindre at folk reiser fra området med mye smitte til områder med mindre. Og sosiale sammenkomster generelt er den største kilden til smitte i Spania. 75% smittes av venner og familie i det de samles.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter