Fra Alicante til Murcia på 25 minutter

Publisert

Mot slutten av 2018 åpner den nye strekningen for lyntoget Murcia-Madrid. Dette forbedrer også kommunikasjon langs kysten. Den nye toglinjen får stoppesteder i Orihuela og Elche. Det er ingen plan om å koble Torrevieja på tognettet pr dags dato.

Prosjektet er en del av målet om å sette ut i live et regionalt AVE tog mellom Valencia og Murcia. Strekninger vil bli operert av et «Avant» tog som kjører i 250km/t. Strekningen mellom Valencia og Murcia vil ta en time og 20 minutter.

Dette er en del av infrastruktur-departementets forbedring av kommunikasjon i Alicante-Murcia området, et område med rundt 800.000 passasjerer årlig. Tog til Alicante flyplass ligger utenfor det som er vedtatt, men det jobbes med løsninger for å koble flyplasset til tognettet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter